Club van 600: DONEER NU!

De Speelgoedbank Haarlem zoekt voor elk kind zo’n 600 donateurs die jaarlijks een bedrag van € 60 euro willen sponsoren: de “Club van 600”

Wil jij ons helpen? Iedere bijdrage is welkom. Met jouw donatie zijn we minder afhankelijk van subsidies. Deze “Club van 600” sponsors wordt jaarlijks uitgenodigd voor een bijzondere sponsor bijeenkomst, ontvangt regelmatig nieuws en nieuwtjes over de Speelgoedbank en krijgt een … (nog in te vullen).

Je kunt op 3 manieren geld overmaken:

  • via onderstaande doneer-knop: je kunt kiezen of je jaarlijks een bedrag van €60,- overmaakt, of maandelijks een bedrag van € 5,-. Je betaalt makkelijk via IDEAL.
  • rechtstreeks via je bank door middel van een overboeking aan Stichting Speelgoedbank Haarlem IBAN NL87INGB0008285746 onder vermelding van donatie
  • door middel van een overeenkomst periodieke schenking. Door deze schenkingsovereenkomst zijn je giften aan Stichting Speelgeodbank Haarlem volledig aftrekbaar in Box 1 van de inkomstenbelasting. Door deze aftrek ontvang je al snel een derde tot de helft van uw gift van de belastingdienst terug. Het jaarlijkse vaste bedrag en de minimumlooptijd van 5 jaar zijn voorwaarden van de belastingdienst. Het afsluiten van de overeenkomst is gratis, een notariële akte is niet meer nodig. Je kunt hier het formulier downloaden. Voor meer informatie over schenkingen kun je contact opnemen met het bestuur.

Je ontvangt van ons per email een bevestiging en een warm welkom als donateur van de Speelgoedbank Haarlem. 
Ja, ik ga akkoord met jaarlijks periodieke SEPA incasso via mijn bank tot wederopzeggingg
Totaal: € –

 

 
 
 
Ik ga akkoord met maandelijkse SEPA incasso via mijn bank tot wederopzegging

Totaal: € –
 
 

 


Totaal: € –