Club van 600: DONEER NU!

Bij de Speelgoedbank Haarlem zijn 600 kinderen lid die opgroeien in minimagezinnen in de regio Haarlem. Jaarlijks krijgen zij een bedrag van € 60,- om speelgoed en cadeaus van te kopen in onze mooie speelgoedwinkel. De stichting Speelgoedbank Haarlem zoekt voor elk kind een donateur die jaarlijks een bedrag van € 60,- wil sponsoren: de “Club van 600

Wilt U ons helpen? Iedere bijdrage is welkom. Met uw donatie zijn we minder afhankelijk van subsidies. Deze “Club van 600” sponsors worden jaarlijks uitgenodigd voor een bijzondere sponsor bijeenkomst, ontvangt regelmatig nieuws en nieuwtjes over de Speelgoedbank.

U kunt op 3 manieren geld overmaken:

  • via onderstaande doneer-knop: u kunt kiezen of u jaarlijks een bedrag van € 60,- overmaakt, of maandelijks een bedrag van € 5,-. U betaalt makkelijk via het vertrouwde IDEAL. Op uw bankafschrift staat vermeld dat het om een donatie aan de Speelgoedbank gaat.
  • rechtstreeks via uw bank door middel van een overboeking aan Stichting Speelgoedbank Haarlem NL87INGB0008285746 onder vermelding van uw naam en ‘donatie’
  • door middel van een overeenkomst periodieke schenking. Door deze schenkingsovereenkomst zijn uw giften aan Stichting Speelgoedbank Haarlem volledig aftrekbaar in Box 1 van de inkomstenbelasting. Door deze aftrek ontvang u al snel een derde tot de helft van uw gift van de belastingdienst terug. Het jaarlijkse vaste bedrag en de minimumlooptijd van 5 jaar zijn voorwaarden van de belastingdienst. Het afsluiten van de overeenkomst is gratis, een notariële akte is niet meer nodig. Voor meer informatie over schenkingen kunt u contact opnemen met het bestuur.

U ontvangt van ons per email een bevestiging en een warm welkom als donateur van de Speelgoedbank Haarlem.

ZO KUNT U DEELNEMEN

Betaal uw donatie makkelijk per IDEAL: 

  1. Maak uw keuze voor een jaarlijkse, maandelijkse of éenmalige donatie met een bedrag naar keuze.
  2. Vul uw NAW-gegevens in en klik op de DONEER NU knop. 
  3. U komt dan automatisch op de veilige IDEAL betaal pagina van de Speelgoedbank. Daar kiest u uw eigen bank en doet uw betaling zoals u die gewend bent.

Lukt het niet of heeft u verdere vragen stuur ons dan een berichtje per mail.