Bij de Speelgoedbank Haarlem zijn ruim 600 kinderen lid die opgroeien in minimagezinnen in de regio Haarlem. Jaarlijks krijgen zij een bedrag van € 60,- om speelgoed en cadeaus van te kopen in onze mooie speelgoedwinkel. De stichting Speelgoedbank Haarlem zoekt voor elk kind een donateur die jaarlijks een bedrag van € 60,- wil sponsoren: de “Club van 600

Wilt U ons helpen? Iedere bijdrage is welkom. Met uw donatie zijn we minder afhankelijk van subsidies. Deze “Club van 600” sponsors worden jaarlijks uitgenodigd voor een bijzondere sponsor bijeenkomst en ontvangen regelmatig nieuws en nieuwtjes over de Speelgoedbank.

DONEER NU:

Betaal uw donatie makkelijk per IDEAL: 

  1. Maak uw keuze voor een jaarlijkse, maandelijkse of éenmalige donatie met een bedrag naar keuze.
  2. Vul uw NAW-gegevens in en klik op de DONEER NU knop. 
  3. U komt dan automatisch op de veilige IDEAL betaal pagina van de Speelgoedbank.
    Daar kiest u uw eigen bank en doet uw betaling zoals u die gewend bent.

Lukt het niet of als u uw donatie wilt stopzetten stuur ons dan een een kort berichtje per e-mail.

U ontvangt van ons per email een bevestiging en een warm welkom als donateur van de Speelgoedbank Haarlem.

U kunt op ook nog op andere manieren aan ons doneren:

 
  • rechtstreeks via uw bank door middel van een overboeking aan: 
    • Stichting Speelgoedbank Haarlem NL87INGB0008285746 onder vermelding van uw naam en ‘donatie’
  • door middel van een overeenkomst periodieke schenking. Door deze schenkingsovereenkomst zijn uw giften aan Stichting Speelgoedbank Haarlem volledig aftrekbaar in Box 1 van de inkomstenbelasting. Door deze aftrek ontvang u al snel een derde tot de helft van uw gift van de belastingdienst terug. Het jaarlijkse vaste bedrag en de minimumlooptijd van 5 jaar zijn voorwaarden van de belastingdienst. Het afsluiten van de overeenkomst is gratis, een notariële akte is niet meer nodig. Voor meer informatie over schenkingen kunt u contact opnemen met het bestuur.

Als organisatie een bijdrage leveren?

Word bedrijfssponsor van de Speelgoedbank

Stichting Speelgoedbank Haarlem heeft de hulp van financiële sponsoren hard nodig. Draagt uw bedrijf/afdeling, sportclub of team Stichting Speelgoedbank Haarlem een warm hart toe? Meld u dan aan als (hoofd)sponsor van de stichting. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit zeker een aantrekkelijke optie.

Alle sponsoren van Stichting Speelgoedbank Haarlem ontvangen, indien gewenst, de digitale nieuwsbrief, een rondleiding in onze prachtige winkel en een uitnodiging bij (sponsor-)activiteiten.

Hoofdsponsor > € 5.000,- per jaar
Met een bijdrage van € 5.000,- wordt u hoofdsponsor van de stichting Speelgoedbank Haarlem. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit een aantrekkelijke optie.
Sponsor > € 1.000,- per jaar
Door een bijdrage van € 1.000,- over te maken bent u een belangrijke sponsor van de stichting Speelgoedbank Haarlem.