Een bedrag doneren

ALS PARTICULIER EEN BIJDRAGE LEVEREN

Heeft u geen speelgoed meer in huis en wilt u ons wel graag helpen? Dit kan uiteraard door het doen van een eenmalige donatie. Iedere bijdrage, groot en klein, is welkom en stelt de Speelgoedbank Haarlem in staat om nog meer kinderen een fijne tijd te geven. 

U kunt nu ook direct een donatie doen door op de tekst in de gele knop te drukken. U komt dan op de donatie pagina van Geef.nl en via hen kunt u per IDEAL, bank of creditcard een bedrag overmaken. Klik op de “doneer nu direkt” tekst om een donatie te doen.

DONEER NU DIREKT

OF WORDT DONATEUR: Wilt u de Speelgoedbank Haarlem echt steunen? Word dan donateur voor slechts € 5,- per maand en maak ook uw familie, vrienden en bekenden enthousiast om donateur te worden! Stuur een kort berichtje aan info@speelgoedbankhaarlem.nl

ALS ORGANISATIE EEN BIJDRAGE LEVEREN

Wilt u met uw organisatie de Speelgoedbank helpen? Dat kan!
Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Neem dan contact met ons op via info@speelgoedbankhaarlem.nl

DONEER NU DIRECT

Word sponsor van de Speelgoedbank
Stichting Speelgoedbank Haarlem heeft de hulp van financiële sponsoren hard nodig. Draagt uw bedrijf/afdeling, sportclub of team Stichting Speelgoedbank Haarlem een warm hart toe? Meld u dan aan als (hoofd)sponsor van de stichting. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit zeker een aantrekkelijke optie.

Alle sponsoren van Stichting Speelgoedbank Haarlem ontvangen, indien gewenst, de digitale nieuwsbrief, een rondleiding in onze prachtige winkel en een uitnodiging bij (sponsor-)activiteiten.

Hoofdsponsor > € 5.000,- per jaar
Met een bijdrage van € 5.000,- wordt u hoofdsponsor van de stichting Speelgoedbank Haarlem. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit een aantrekkelijke optie.
Sponsor > € 1.000,- per jaar
Door een bijdrage van € 1.000,- over te maken bent u een belangrijke sponsor van de stichting Speelgoedbank Haarlem.

Club van 600
De speelgoedbank Haarlem heeft ruim 600 kinderen die lid zijn. Door mee te doen met onze Club van 600 steunt uw organisatie met een vaste bijdrage vanaf € 60,- per jaar structureel de Stichting Speelgoedbank Haarlem. Met de bijdrage van € 60,- sponsort u één kind gedurende het hele jaar!