Feestje vieren?

STICHTING JARIGE JOB

Wij zijn trots op onze samenwerking met Stichting Jarige Job! Ieder kind verdient een leuke verjaardag, met een lekkere traktatie en cadeautjes. 

Alle kinderen die bij de Speelgoedbank zijn aangemeld kunnen een Jarige Job verjaardagsbox krijgen wanneer ze jarig zijn. Hierin vinden zij onder andere cadeautjes, snoepgoed voor klasgenoten en leraren om te trakteren,  alles voor het bakken van een verjaardagstaart en slingers en ballonnen om er ook thuis een echt verjaardagsfeest van te maken!

In Nederland vieren 61.000 kinderen hun verjaardag niet! Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke verjaardag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-. Stichting Jarige Job is landelijk actief en werkt samen met maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor de meest kwetsbare kinderen van de Nederlandse samenleving.

PARTIJTJE: MIJN FEESTJE!

Speelgoedbank Haarlem geeft de kinderen die lid zijn bij de Speelgoedbank, in de maand van hun verjaardag, de mogelijkheid om een verjaardagsfeestje te vieren.

De jarige mag met 3 vriendjes/vriendinnetjes een feestje geven bij ons in de winkel. We gaan dan met de kinderen cupcake’s bakken en decoreren. Er zijn verschillende thema’s waar de jarige uit kan kiezen. Zo is het een leuk feestje voor de jongens en de meisjes!

SINTERKLAAS

Elk jaar komt Sinterklaas langs bij de kinderen van de Speelgoedbank om met hen een gezellig feest te vieren. En natuurlijk horen pepernoten en cadeautjes daar ook bij 🙂