NIEUW: CLUB van 600, DOE MEE!

Bij de Speelgoedbank Haarlem zijn ruim 600 kinderen lid die opgroeien in minimagezinnen in de regio Haarlem. Jaarlijks krijgen zij een bedrag van € 60,- om speelgoed en cadeaus van te kopen in onze mooie speelgoedwinkel. De stichting Speelgoedbank Haarlem zoekt voor elk kind een donateur die jaarlijks een bedrag van € 60,- wil sponsoren: de “Club van 600 Wil jij ons helpen? Iedere bijdrage is welkom. Met jouw donatie zijn we minder afhankelijk van subsidies. Deze “Club van 600” sponsors worden jaarlijks uitgenodigd voor een bijzondere sponsor bijeenkomst, ontvangt regelmatig nieuws en nieuwtjes over de Speelgoedbank.

ALS PARTICULIER EEN BIJDRAGE LEVEREN

Heeft u geen speelgoed meer in huis en wilt u ons wel graag helpen? Dit kan uiteraard door het doen van een eenmalige donatie. Iedere bijdrage, groot en klein, is welkom en stelt de Speelgoedbank Haarlem in staat om nog meer kinderen een fijne tijd te geven.
Klik hier om een donatie te doen!

ALS ORGANISATIE EEN BIJDRAGE LEVEREN

Wilt u met uw organisatie de Speelgoedbank helpen? Dat kan!
Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Neem dan contact met ons op via info@speelgoedbankhaarlem.nl

WORD SPONSOR

Stichting Speelgoedbank Haarlem heeft de hulp van financiële sponsoren hard nodig. Draagt uw bedrijf/afdeling, sportclub of team Stichting Speelgoedbank Haarlem een warm hart toe? Meld u dan aan als (hoofd)sponsor van de stichting. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit zeker een aantrekkelijke optie Alle sponsoren van Stichting Speelgoedbank Haarlem ontvangen, indien gewenst, de digitale nieuwsbrief, een rondleiding in onze prachtige winkel en een uitnodiging bij (sponsor-)activiteiten

Hoofdsponsor > € 5.000,- per jaar
Met een bijdrage van € 5.000,- wordt u hoofdsponsor van de stichting Speelgoedbank Haarlem. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit een aantrekkelijke optie.
Sponsor > € 1.000,- per jaar
Door een bijdrage van € 1.000,- over te maken bent u een belangrijke sponsor van de stichting Speelgoedbank Haarlem.